Datakurs på hittafritid.se

Kurser för dig som vill lära did mer om data och datorer

Vill du gå kurs för att uppdatera dina datorfärdigheter? Vill gå kurs för att lära dig mer om bildbehandling? Eller vill du gå kurs för att veta hur man surfar säkrare på Internet? Här hittar du alla våra kurser inom Data. Kurser inom Data och IT kan innebära allt ifrån att få grundläggande kunskaper om datoranvändning till att utvecklas i avancerade programvaror.

Många människor använder idag Adobes program för att göra illustrationer, behandla bilder eller skapa layout.  De flesta kommer i kontakt med Microsoft Office-paket på något sätt. Att gå en kurs kan leda till att du lär dig att använda datorn på ett mer effektivt sätt. Programmen uppdateras hela tiden med nya versioner. Därför kan det vara bra gå en kurs för att försäkra dig om att du har alla kunskaper som underlättar användandet av datorn.

Datakurs – varför ska du gå datorkurs?

Alla människor har olika kunskaper när det gäller datorer. Det finns kurser på olika nivåer beroende på hur bra kunskaper man behöver inom olika dataprogram. För de som inte är så vana datoranvändare så finns nybörjarkurser för hur en dator fungerar. Om du behöver introduceras till nya program som du aldrig har använt tidigare så finns kurser på grundnivå för att sen gå vidare med påbyggnadskurser. Du väljer själv hur många kurser du vill ta beroende på hur långt du vill komma. En sak är säker: ju fler kurser du tar inom data – desto mer lär du dig. Kurser du går på din fritid.

Innehåll i datakurs kan vara:

  • Kurser i Windows
  • Grundkurs som lär dig att hantera din dator.
  • Kurs som ger dig grundläggande kunskaper i PC användandet.
  • För dig som vill jobba bättre i Office 2003.
  • Internet och hur det fungerar.

Du kommer också att lära dig mer om data genom att tala med andra, fråga andra och socialisera dig på kursen.

Varianter på datakurser

I menyn till vänster hittar du alla våra kurser men speciellt kan vi här visa på följande kurser som du kan gå på din fritid:

Det finns också andra specifika kurser:

  • Kurser i Adobe - Adobe har flera program inom redigering och publicering av bilder, illustrationer och layout. Detta kan du göra i programmen Adobe Photoshop, Adobe Illustrator och Adobe Indesign.
  • Kurser i Microsofts program - I Microsoft Office finns programmen Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access och andra. Office-programmen används dagligen på kontoret och i hemmet.

Kurs och kurser för dig som vill utveckla dig inom data och dator

Vi på hittafritid.se vill att det ska vara enkelt att hitta en bra kurs för dig som vill lära dig mer om data och datakunskap. Denna kurssida är till för dig som söker kurs på fritiden och den länkar direkt till relevant kurs för dig som datakurs. Sökandet efter bra datakurs och kurser för datorn hittar du här på hittafritid.se

Kontakta oss angående datakurs och datakurser

Vill du bli kontaktad av oss, vare sig det gäller kurs i data eller annan kurs, är du varmt välkommen att använda kontaktinformationen eller kontaktformuläret till hittafritid.se som du hittar här på sidan.